e
Banner

Etiketler: borusan lojistik



Borusan yolunu teknolojiyle çizecek


Yayın: 27-07-2021
Kategori: Lojistik

Pandemi dönemini güçlü hizmet portföyü sayesinde alternatif çözümlerle fırsata çeviren Borusan Lojistik gelecek için yol haritasını çizdi. Teknolojiye yatırım yaparak fark yaratacaklarını belirten Borusan Lojistik Genel Müdürü Serdar Erçal, müşteri ve tedarikçiyle iş ortaklığını güçlendiren, tüm verimsizlikleri ortadan kaldıran bir yapı oluşturacaklarını söyledi. Erçal, “Amiral gemimiz olan teknoloji sayesinde fark yaratmaya odaklanacağız” dedi. 




Borusan Lojistik Bilgi Teknolojilerinde yeni atama



Ahmet Reha Argaç, Borusan Lojistik Bilgi Teknolojileri & Arge Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Argaç, Borusan Lojistik’in Bilgi Teknolojileri & Arge fonksiyonunun stratejilerinin, şirket hedeflerine ve ihtiyacına paralel olarak belirlenmesinden sorumlu olacak.
 




Borusan Lojistik’in odağında dijitalleşme ve sürdürülebilirlik var


Yayın: 24-09-2021
Kategori: Lojistik

Borusan Lojistik, teknolojiyi müşteri memnuniyetinden iş yapış şekillerine kadar tüm süreçlerine entegre ediyor. Geçtiğimiz yıl 14,3 milyon TL Ar-Ge yatırımı gerçekleştiren Borusan Lojistik, bunun yanı sıra sürdürülebilirlik çalışmalarına da hız veriyor.




Borusan Lojistik uluslararası e-ticarette çözüm ortağı oluyor


Yayın: 14-01-2022
Kategori: Lojistik

Borusan Lojistik, uluslararası kara taşımacılığı hizmetleri arasına yeni eklediği B-Yol projesiyle; e-ticaret lojistik hizmetlerini başlattı ve Türk ihracatçısının ürünlerini Almanya ve İngiltere’ye taşımaya başladı.




Borusan Lojistik, Hackathon yarışmasıyla yeni fikirler arıyor


Yayın: 08-04-2022
Kategori: Lojistik

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik, müşteriye özel çözümler sağlama misyonuyla sürdürdüğü yolculuğunu, lojistik sektörüne yenilikçi dijital çözümler sunma iddiasıyla bir üst seviyeye taşıyor. Hackathon yarışmasıyla, lojistik sektöründe dijitalleşme yolculuğuna yeni fikirler ve yeni isimler katıyor. 




B-YOL e-ticaret lojistiği hizmetlerine Amerika’yı da ekledi


Yayın: 19-04-2022
Kategori: Lojistik

B-Yol ile e-ticaret lojistiğindeki tecrübesini uluslararası pazara taşıyan Borusan Lojistik, satıcılardan direkt teslim aldığı ürünleri Almanya, İngiltere ve Amerika’ya ulaştırıyor. B-Yol projesi şirketin e-ticaret ve uluslararası pazarda büyüme stratejisinde de önemli rol oynayacak. 




Borusan Lojistik’ten üst düzey atama



Borusan Grubu şirketlerinden Borusan Lojistik, Esen Öz Tekayak’ı Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna atadı.




Borusan Lojistik Yılın En İtibarlı Lojistik Şirketi seçildi!


Yayın: 27-01-2023
Kategori: Lojistik

Borusan Lojistik, Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen ve pazarlama sektörünün en önemli standartlarından biri olarak kabul edilen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde, lojistik kategorisinde Yılın İtibarlısı seçildi. 




Borusan Lojistik’ten Sürdürülebilir Tedarik Zinciri Sertifika Programı


Yayın: 06-03-2024
Kategori: Lojistik

Borusan Lojistik, İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi iş birliği ile Sürdürülebilir Tedarik Zinciri Sertifika Programı gerçekleştirdi. Ücretsiz olarak düzenlenen programda lojistik ve sürdürülebilirlik alanlarında eğitim verildi.